Advokatica za ljudska prava prilikom poslovnih obaveza na Malidivima, u skladu sa razlogom putovanja odabrala je prefinjene i elegantne outfite. Oni su izričito poslovni i damski- i najbolje predstavljaju ovu uspešnu damu!

(Najbolje izdanje Amal Alamuddin do sada: Britanka demonstrirala svoju viziju glamuroznih 70-ih)

Tokom prvog dana boravka na egzotičnom ostrvu, pored napornog raspreda Amal je stigla i da prošeta svoja najbolja izdanja- koje nisu promakli oštrom oku fotografa. Poslovna kombinacija se sastojala od klsičnog crnog sakoa i suknje koje je fantastično iskombinovala sa Paul Andrew cipelama boje peska.

Nismo mogli da ne primetimo i da su aksesoari pažljivo birani i oni odlično prate ovaj "pametan look".  Male biserne minđuše i crno- bela torbica su se savršeno stopile u ovu kombinaciju. Što se tiče šminke, ona je i dalje descentna, lokne su neobavezne i naočare su uvek na licu!

Nakon prve kombinacije kojom nas je kupila, Amal je sledećeg dana nakon svih završenih obaveza rešila da napusti ostrvo i da se vrati kući i njenom George. I naravno za poslednje goodbye Amal je imala već spremljen look...

Nakon all black outfita, advokatica se za poslednji dan putovanja opredelila za nešto vedriju varijantu. Ovog puta smo mogli da vidimo malu crvenu haljinu u režiji Amal Clonney koja je savršeno istakla vitku liniju i osvežila njen izgled. Siguran stav, hod i zadovoljstvo na njenom licu govore da je Amal odradila dobar posao, a mi moramo da priznamo- i nama je dala divnu modnu inspiraciju!

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija