Dvadesetpetogodišnja glumica, Dakota Johnson posetila je "plutajući grad" zbog samog festivala ali i premijere svog najnovijeg filma "A Bigger Splash."

Tokom trajanja festivala fotoaparati su beležili svaki korak lepe Dakote, kao i svaki svečani trenutak kada se pojavljivala na promocijama. Duge večernje haljine, neobični detalji, prirodna šminka i neobavezna frizura mogu fantastično da izgledaju na crvenom tepihu! Evo kako je Dakota dominirala i skrenula pažnju na njen stylish look!

Za prvo pojavljivanje na crvenom tepihu lepa glumica se opredelila za pink svilenkastu Pradinu haljinu koju je nosila krajem prošle nedelje- i sve nas oduševila jednostavnošću i elegancijom. Nežna Dakota je odisala lepotom, glamurom i prirodnošću!

Držeći se iste parole- mladalačkog i razigranog looka, Dakota je za svečanu promociju filma odabrala Rodarte haljinu koja je inspirisana stilom 70-ih. Visoka kragna i oversize floralni printovi su dominirali ovom neobičnom haljinom, o kojoj se samo priča i piše.

Lepa glumica je ceo look komplentirala sa Paul Andrew platformama bordo boje koje nas vraćaju u pravu disko eru! Nežan make up u zemljanim tonovima je oplemenio Dakotin look, koji je bio prirodan i upečatljiv!

Kao totalni kontrast prethodnom pojavljivanju, Dakota je ponovo dokazala da ona zna šta radi i najvažnije- kako to da iznese! Za drugi red carpet look opredelila se za ništa manje upečatljiv look. Reč je prelepoj kreaciji, večernjoj haljini sa potpisom Marc Jacobsa i Bally štiklama. Moderan dizajn sa prepoznatljivim ukrasima, dao je posebnu notu njenom izgledu. U isto vreme je bio zanimljiv, neobičan ali i veeoooma elegantan.

Bilo da je ona najbolje obučena žena na festivalu ili ne, jedno je sigurno- Dakota je dokazala fantastičan osećaj za stil i modu! Ako nastavi u tom smeru, ona može poslužiti ostalim glumicama kao primer kako se treba pojaviti na crvenom tepihu! 

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija