MetroCity je jedan od luksuznih brendova tašni koji je brzo osvojio Koreju ali i ceo svet. Nakon Adriana Lima, koja je bila zaštitno lice brenda, skupocene modele torbi i aksesoara mogla je da iznese samo još jedna posebna dama. A to je Jessica!

VIŠE: Nova sezona, nova frizura: Jessica Alba predstavila svoj novi look!

Poznata po svom besprekornom izgledu i izuzetnom osećaju za stil, Jessica je uspela tu energiju i posebnost da prenese na fotografijama. U smeloj kombinaciji, crna kožna jakna i torba su došli do izražaja i od romantične dame napravili pravu zavodnicu. Ali i dali hrabrost njenom izgledu. Jessica valovita kosa, prirodne usne i nude nokti predstavljaju pun pogodak. 

Korišćenjem luksuznih materijala, fantastičnom obradom kože i jednostavnim detaljima, Metrocity je uspeo da se izdvoji u masi brendova. Torbe raznih boja ukrašene su diskretnim detaljima kako bi se stimulisao urbani duh koji predstavlja kontrast u odnosu na utvrđene koncepte lepote. 

Kvalitet koreanskog brenda su prepoznali pravi fashionisti koji ne vole samo klasične modele, već moderan dizajn i posebnu atmosferu. 

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija