U novoj VS PINK kampanji, lepa Bella se pridružila sestri Gigi i skupu najeksluzivnijih modela koje se pojavljivale u Victoria's Secret kampanjima.

Osamnaestogodišnja Bella je ovu vest podelila preko mnogih Instagram fotografija na kojima možemo videti kako su se lepe manekenke zabavljale na snimanju. Bella pozira tačno u sredini između fantastičnih VS anđela Rachel Hilbert i Devon Windsor. I izgleda zanosno!

Upravo ove slike su uticale na kruženje glasina koje govore da su ove sestre već predodređene da postanu dva najnovija anđela sa Victoria' s Secret krilima. To bi značilo začetak novog trenda u kojem učestvuju braća i sestra modeli. Kendall & Kylie, Cara & Poppy, Beyonce & Solange neka se pripaze, jer izgleda da su sestre Hadid rešile da osvoje svetsko tržište mode.

Njene slike na Instagramu su potvrdile ove glamurozne vesti.

Na pitanje da li Bella može da stane odmah pored Gigi- trenutnog lica Topshopa, mi slobodno možemo da kažemo "da". Ova osamnaestogodišnjakinja će sigurno postati novo značajno ime u svetu mode.

Bretele koje suptilno vire sa ramena i pućenje usta su definitivno deo treninga- ili bar selfie shoota!

Ovo je prilično impresivno. Balmain je u nekoj od prethodnih kampanja angažovao sestre Hadid, što pokazuje da sestre definitivno nisu početnice.

Sa telom poput ovog, Bella u stopu prati Gigine korake. Sigurni smo da je sletanje u sam vrh VS kampanje pitanje vremena…

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija