Georgia May Jagger: Najnovija IT devojka koja će kreirati za Mulberry

foto: Mulberry

03. 09. 2015.

Mulberry nastavlja da sarađuje sa IT curama iz sveta britanskog modelinga!

Iako se poslednjih nekoliko meseci bori sa finansijskom krizom, Mulberry ne odustaje od svoje dosadašnje strategije koja ostaje ista: vezivati uz ime brenda popularne IT cure koje će ne samo promovisati Mulberry komade, već i osmišljavati nove modele britanskog brenda!

Nakon što je prošle godine Cara Delevingne kreirala Mulberry torbe 3 u jednoj, inspirisane njenim tetovažama, ali i torbi kojima je Mulberry nadenuo imena po pravim It curama, Alexi Chung i Lani Del Rey, britanski brend je odlučio da za novu capsule kolekciju angažuje Georiju May Jagger.

23-godišnja zvezda modelinga je udružila snage sa poznatim brendom zarad kolekcije kožnih jakni, ultimate komada koji prati linije tela, sa polunaborenim rukavima i postavom u jarkim nijansama crvene, zelene i plave.

Ovi modeli su nadahnuti Jaggerovom vintage kolekcijom bajkerskih jakni a pored njih u kolekciji ćemo imati prilike da vidimo i svilene marame. Mulberry je odlučio da cenu jakni učini pristupačnijom ali cifra je opet nedostižna za nas, 1, 590 američkih dolara.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin