Kate, Kanye, Rod: Alexander Wang ima zvanično najbolju modnu bandu u jesenjoj kampanji!

foto: Wang

03. 09. 2015.

Wangovoj humanitarnoj akciji su se odazvali najveći od najvećih!

Kim Kardashian, Kate Moss, Cara Delevingne, Kanye West, Rod Stewart... samo su neka od 38 poznatih lica koja pomažu Alexander Wangu da proslavi 10 godina postojanja u modnom svetu, pozirajući u najnovijoj Wangovoj kampanji koja ima humanitarni karakter!

Naime, Wang se udružio sa sajtom DoSomething.org, dobrotvornom organizacijom koja potpomaže i podstiče mlade ljude na društvene i aktivne promene u svetu. Rezultat ove saradnje je sportska linija koju promoviše upravo ovih 38 moćnih lica iz sveta mode, sporta, muzike i šou biznisa.

Kolekcija obuhvata majice, helanke, znojnice, sa prepozntaljivim pečatom kreatora a pored pomenutih lica zvezde kampanje su i Joan Smalls, Natasha Poly, Pamela Anderson, Georgia May Jagger i još mnogi drugi. 

Svako od poznatih je uslikan u moćnim crno-belim izdanjima ispred objektiva Stevena Kleina. Alexander je odabrao moćne, mlade i snažne ličnosti koje u ovom trenutku spadaju u sam vrh najuticajnijih osoba na svetu! 

"50% od prodaje ide u fond organizacije DoSomething.org, neprofitnoj organizaciji koja za cilj ima da utiče i podstiče društvene promene inspirišući mlade ljude da se aktiviraju i postanu deo raznorzanih akcija. Odnosno, da urade NEŠTO." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...