Praunuka čuvenog pisca, supermodel i glumica, Dree savršeno se uklopila u ulogu style ambasadora brenda Liu Jo zahvaljujući svojoj sofisticiranoj prirodnoj lepoti i nonšalanciji, kosmopolitskom duhu koji ju je učinio jednom od najpopularnijih IT devojaka današnjice, a koju često pratimo na modnim pistama i gledamo na naslovnim stranicama svetski poznatih magazina. 

Za seriju ekskluzivnih fotografija pobrinuo se srpski modni i umetnički fotograf Dušan Reljin, koji je uspešno ovekovečio glumičinu lepotu, slikavši je pod toplim osvetljenjem, što je krajnji ishod učinilo još glamuroznijim.

Luksuzan stan u suncem okupanom Majamiju okruženje je u kojem je kampanja nastala. Atmosfera koju dočaravaju Reljinove fotografije je intimna i opuštena. U pozadini nalazi se vreli Majami, ultramoderan i dinamičan.

Promotivne fotografije za Liu Jo Jeans kolekciju nastale su na predivnoj terasi na kojoj je Dree bila u društvu svojih prijateljica, okruženim prelepim morem. Grupa devojaka je okupljena na elegantnoj sofi, a dame izgledaju opušteno i veselo. Dree, model i glumica magnetskog personality-aem se nalazi u centru pažnje. 

Inače, Dree Hemingway je praunuka Ernesta Hemingway i ćerka Meriel, muze Woodyja Alena iz filma “Manhattan”. Detinjstvo je provela u Sun Valley, okružena prirodom daleko od svetlosti reflektora. Kao 15-godišnjakinja posvetila se plesu ali i razvoju svog glumačkog talenta. Godine 2012. osvojila je nagradu Robert Altman za rolu u filmu “Starlet” Sean S. Baker. Dve godine kasnije bila je deo filmske ekipe ostvarenja „While We're Young“ uz Bena Stillera i Naomi Watts.