Kada se na modnoj sceni pojavila malena sestra Kim Kardashian, sweet Kendall, veliki broj ljudi, ne samo sa strane, već iz modnog sveta, sumnjao je u njenu moć transformacije kao i sposobnost da opstane u vrhu modeling sveta.

Međutim, Kendall je uspela da pobedi negativnu reputaciju koja još uvek prati njenu porodicu i da se izdigne iznad svih loših prognoza i postane suverena kraljica modelinga. Jer, za manje od dve godine, Jennerova je uspela da postane miljenica glavnih ljudi iz sveta mode poput Karla Lagerfelda, Riccarda Tiscija, Diane von Furstenberg, Oliviera Rousteinga otvarajući i zatvarajući njihove revije, a da ne pričamo o kampanjama, editorijalima u kojima je leading model.    

Da je u nju zaljubljen najbitniji čovek modnog sveta, Karla Lagerfeld svedoči činjenica da se Jenner pojavila u prolećnoj kampanji za Lagerfeldovu eponomnu liniju, kao i da je bila model na svakoj Chanelovoj reviji od jeseni 2014.

Sada joj je Karl dao još jedno priznanje, dodelivši joj ulogu glavnog lica u jesenjoj kampanji za Fendi. Zato, ako ste mislili da će Jennerina zvezda kratko blistati na modeling nebu, možda biste trebali da razmislite još jednom.