Nakon što nas je oduševila neprepoznatljivim lookom na Haute Couture u Parizu kada je prošetala kratku frizuru, Kendall je napravila korak dalje.

(Kendall Jenner: Neprepoznatljivo izdanje manekenke sa kratkom kosom)

Uživajući u eksperimentima koje pruža modna scena, Kendall je učestvovajući u najnovijoj Calvin Klein kampanji, odradila najsmeliji set fotografija do sada. Dobro, ne možda toliko smeo, koliko iznenađujući za sve nas. 

(Moćan duo: Kendall Jenner i Cara Delevingne na naslovnici magazina LOVE)

Manekenka koja je svojom lepotom osvojila mnoge modne dizajnere, sada je učestvovala u kampanji za donji veš, kada je zanosno pozirala u mrežastom, čipkanom donjem vešu. Ova linija veša je dizajnirana kako bi istakla svu lepotu ženskog tela, dajući notu senzualnosti i mitičnosti, koju poseduje svaka žena. Pa i Kendall.

(Denim + denim: Popularni trend u režiji Kendall Jenner)

Na pitanje o samom snimanju i njenim utiscima manekenka je odgovorila: "Bilo je super zabavno. Svaka devojka voli da pozira u donjem vešu".

Kampanja za donji veš, koju je fotografisao Miakel Jansson, koji je ranije sarađivao sa Joan Smalls, Isabeli Fontana, i Edita Vilkeviciute, odlučio je da povrati korene ovog sexy brenda. I uspeo je u tome!

Tekst priredila: Kristina Milošev