Možda ima 45 godina, ali Naomi je još uvek u top formi i suverena kraljica modnih pista i kampanja. A postoji li bolji način da dokažete kako ste još uvek ponosna vlasnica zavodljivog i seksepilnog tela od kampanje za donji veš? Mi mislimo da ne postoji! 

Samo prošle nedelje britanska manekenka i glavna zvezda modelinga iz 90-ih, članica prvobitne i najpoznatije ere supermodela jse pojavila na reviji Givenchyja u okviru njihove duple revije na kojoj je Tisci prikazao Menswear Spring i Womenswear Couture kolekciju.

(Deja Vu momenat: Naomi Campbell blistala u unikatnoj Versace haljini koju je nosila pre 17 godina)

Iako su se na reviji pojavile i druge manekenke iz Tiscove ultimate dream bande poput Kendall, Irine Shayk i Candice, Naomi je uspela da zaseni sve cure stilizovana u crni veš i širi, polusjajni blejzer na pruge. Just like in 90s. Da je njeno izdanje moglo da govori, reklo bi: "Ja sam moćna, snažna žena i toga itekako svesna." 

Danas su internet preplavile njene promo fotografije koje je Naomi uradila za italijanski brend donjeg veša, famoznu La Perlu. Poznati brend seksepilnog veša je Naomi opisao kao "ženu koja svoju neverovatnu energiju koristi za moćan izraz i nezaboravne portrete".

Iza stvarno moćnih fotografija stoji slavni duo Mert Alas i Marcus Piggott, duo koji je fotografisao Kate Moss za njenu Playboy naslovnicu iz 2013. godine.

Na promo fotografijama Campbell je uslikana u stojećem položaju ispred sivkastoljubičaste polumat pozadine obučena u zlatkast jednodnelni kupaći neobične teksture.

(Prelepa u plisiranoj beloj haljini Jeana Paula Gaultiera: Naomi Campbell zasenila sve na gali TIME magazina)

Na drugoj fotografiji je vidimo u sličnoj pozi, stilizovanu u crni veš i prelep, seksepilan čipkani ogrtač ispod kog se naziru halteri i Naomino raskošno, zavodljivo telo.  

Pomenuti ogrtač koji je Campbell ponela preko crnog veša je iz Perline Atelier kolekcije koja je prikazana u okviru Paris Haute Couture Week-a u januaru.

Pored Naomi zvezde kampanje su takođe poznate i seksepilne Isabeli Fontana (31), Natasha Poly (29) i Liu Wen (27), dame koje su daleko mlađe od Campbell.

Još jedan dokaz da godine nemaju veze sa lepotom i fit telom, ukoliko se prema svom telu odnosite na odgovoran, ozbiljan i predan način.