Kada pomislute na Burberry, priznajte da vam na um padnu urbane, mlade, talentovane osobe koje nonšalantno šetaju ulicama Londona obučene u klasičan trenč, crazy desene i svilene marame.

Najnovija kampanja Burberryja je okrenuta upravo mladim, urbanim Englezima među kojima je i unuka Keitha Richardsa. Iza objektiva je bio Mario Testino dok je luksuznu boho priču nadzirao Christopher Bailey. 

Pored Elle Richardson u kampanji se pojavljuju manekenke Florence Kosky i Amber Anderson, modeli Jaskon Hale i Oscar Tuttiett, kao i glumice Holliday Grainger i Clara Paget, i pevači Tom Odell, Olivier Burslem, Ranald MacDonald i Oscar Robertson. Čak 15 britanskih ambasadora nove urbane mlade scene!

Kampanja je snimljena na ulicama Londona, u komšiluku St James-a.  Za one koji broje ovo je treća veća kampanja koja je snimljena na ulicama: Gucci je opkolio Los Anđeles, dok je Miu Miu okupirala Njujork.

Za Ellu ovo nije prva kampanja. Do sada je već bila u kampanji za Paul & Joe Sister, dok smo je na pisti videli kod Burberryja i Sonia Rykiel.