Jedna od najpopularnijih blogerki na svetu, šarmantna i ljupka Nicole Warne (The Gary Pepper Girl) zvezda je julskog izdanja australijskog ELLE-a.

Simpatična Nicole je uslikana u čarobnoj prirodnoj sredini, prelepoj francuskoj bašti Le Clos de Callian, poznatoj po tome što ruže iz ove bašte Dior najviše koristi za proizvodnju svojih parfema. 

Nicole koja ima preko 1.2 miliona pratilaca na Instagramu koji verno i s iščekivanjem prate njene kombinacije važi za jednu od najženstvenijih dama u blogsferi. Njene kombinacije su uvek damske, elegantne, a opet nekako i girly, ležerne. Zato, ako još uvek niste, sad je vreme da je zapratite @garypeppergirl). 

Ova devojka ozbiljno shvata svoj blog, tome svedoči i njen desetogodišnji plan koji obuhvata i pokretanje Gary Pepper hotela i kafića u skorije vreme, kao i saradnja sa velikim brojem brendova. Treba ipak napomenuti da ovo nije prva naslovnica za Nicole koja se doduše na naslovnici Lucky magazina našla u društvu koleginica i drugarica, Zanite Whittington i Chiare Ferragni.

Relativno skoro zaručena Nicole (26), za svog dugogodišnjeg dečka Luke Shadbolta, inače fotografa, je u najnovijem ELLE broju dala i intervju, čije vam deliće donosimo u nastavku...

Kako je izgledalo snimati u veličanstvenoj Diorovoj mirisnoj bašti, Le Clos de Callian?

Oh, prelepo! I toliko surealno, nestvarno, nisam mogla da verujem da snimamo upravo na toj lokaciji. Tek pred kraj snimanja smo otkrili da je sam Dior sahranjen na vrhu u samom središtu bašte... neverovatno.  Drago mi je da smo to saznali pred kraj snimanja, jer bih mi to samo stvorilo nervozu i dodatni pritisak! 

Estetika kojoj si ti bliska i koju promovišeš na blogu je generalno bliska Dioru...

Da, definitivno. Moja vizija mode se uvek vrtela oko eterične, ženstvene priče... a to je Dior, zar ne? 

Imala si samo 19 godina kada si pokrenula Gary Pepper. U početku to je bio samo prodajni sajt. Koliko se tvoj stil promenio od tada? 

Danas se oblačim zrelije. Takođe, tek skoro sam postala samouverenija po pitanju nošenja ravne obuće, pa više ne bežim od nje i često je nosim - mislim da sam prvi put obukla ravnu obuću na Fashion Week izdanju početkom godine, kada sam prošetala prelepe Miu Miu cipelice sa svetlucavim, sitnim draguljima. Pre sam imala neki gard prema ravnoj obući zbog svoje visine jer su ljudi uvek nakon susreta sa mnom reagovali: kako si sitna i niska! Pogotovo nisam volela da ih nosim na neke događaje poput venčanja, svečanih promocija...  

Šta se trenutno od dizajnerskih komada nalazi na tvojoj listi želja?

Jakna s potpisom Chanela. Kad god sam u Parizu i uočim dobro stilizovanu ženu na ulici, ona je odevena u Chanel jaknicu, crni jeans i baletanke. Ti komadi su definicija refiniranog, otmenog chica. Prošle nedelje sam pronašla svoju jaknicu iz snova koja košta 15 000 dolara! Toliko još uvek nisam spremna da potrošim, mentalno... Nadam se da ću imati decu kojoj to ipak neće biti smetnja i koja će me obradovati sa jednom kad napunim 40 (smeh).

Koje australijske dizajnere voliš da nosiš i pratiš?

Michael Lo Sordo, Dion Lee, Maticevski… Svi su mi dragi. Dion posebno, jer lično ne poznajem nijednog ko toliko inovativno prilazi modi i stalno osmišljava neku novu modu. On mi je trenutno jedan od omiljenih.