Izložbu su činile deset fotografija velikih formata, koje su predstavljale deset promena i stajlinga, video sa snimanja koji je pratio ovu priču i štender sa izloženim modelima gde su posetioci mogli da vide kolekciju i osete pod rukom materijale.

Inspiracija za ovu kolekciju je indijansko pero, a karakterišu je žive boje i boho estetika. 

Modeli su izrađeni od ručno slikane svile. Sam proces oslikavanja trajao je puna tri meseca. Pored svile, Milica je koristila i elastičnu kožu za haljine i pantalone, dok je novina velur, koji je obogatila srebrnim nitnama, čiji je proces izrade takođe bio jako dug i zahtevan.

''10 Feathers'' je mala i luksuzna kolekcija koja predstavlja najavu za sledeću sezonu i upravo zbog toga, autorka je rešila da je svojoj publici predstavi na poseban način.

Kreativni tim čine: Andreja Damnjanović (fotograf), Nenad Janjatović (stilista), Đurđica Ivanović (frizura) i Mina Abramović (šminka).

Modna dizajnerka Milica Opačić, svoju novu kolekciju - ''10 Feathers'' (10 pera), prezentovala je u četvrtak na nesvakidašnji način, izložbom u galeriji Štab koja je trajala od 21h do ponoći.