Milica odlučuje ovog puta da u potpuno drugačijoj formi predstavi svoj rad, i to pop-up izložbom, koja će trajati samo tri sata.

Inspiracija za ovu kolekciju je indijansko pero, a karakterišu je žive boje i boho estetika. Deset pera se odnosi u ovom slučaju na deset fotografija, deset promena i stajlinga koje će Milica prikazati na svojoj izložbi. Koncept same izložbe se sastoji iz tri segmenta: fotografije, koje su rađene kao editorijal umesto tipičnog lookbook-a, zatim video koji će dočarati modele u pokretu i ponašanje samih materijala i štender kao treći segment, gde će posetioci uživo moći da vide sve modele i dožive materijale i boje.

Modeli su izrađeni od ručno slikane svile. Sam proces oslikavanja trajao je puna tri meseca. Pored svile, Milica je koristila i elastičnu kožu za haljine i pantalone, dok je novina velur, koji je obogatila srebrnim nitnama, čiji je proces izrade takođe bio jako dug i zahtevan.

''10 Feathers'' je mala i luksuzna kolekcija koja zapravo predstavlja najavu za sledeću sezonu i upravo zbog toga, autorka je rešila da je svojoj publici predstavi na poseban način.

Kreativni tim čine: Andreja Damnjanović (fotograf), Nenad Janjatović (stilista), Đurđica Ivanović (frizura) i Mina Abramović (šminka).

Vidimo se tamo!