Naslovne strane već odavno su rezervisane za prelepe i moćne osobe iz sveta mode, filma, modelinga, savremene umetnosti, pa i politike. Osobe koje menjaju i oblikuju svet, inspirišu i podstiču mlade da budu bolji, samouvereniji i uspešniji. 

U sferi modnih magazina, naslovne strane su mahom rezervisane za prelepe manekenke i dame iz sveta mode i filma, stilizovane u modele najjpoznatijih dizajnera današnjice. Međutim, i to se menja. Mi prvi smo ako se sećate stavili na naslovnu stranu muškarca, androgenog Andreju Pejića. Nove tendencije donosi i australijsko izdanje ELLE magazina.

Naime, australijska manekenka Nicole Trunfio u junskom izdanju Elle-a na naslovnoj strani je prikazana dok doji sina, a ovo je ujedno i prvi put da se ovakva “scena” našla na naslovnici ovog magazina.

Međutim, ovo nije bila prvobitna ideja urednika, već se dogodila sasvim spontano. Zapravo, u jednom trenutku maleni Zion postao je gladan, a fotograf George Anthony odlučio je da iskoristi taj momenat i napravi fotografiju koja se našla na naslovnoj strani, a koju je odobrila i urednica Justine Cullen.

 “U ovome nema ničeg kontroverznog. Zion je bio gladan, sve je izgledalo divno, pa smo odlučili da ih fotografišemo. Bio je to potpuno prirodan trenutak koji je rezultirao moćnom fotografijom”, rekla je urednica.

Na naslovnoj strani časopisa koji će se naći na kioscima, Nicol nosi Pradinu haljinu i pozira pored svog sina, dok će pretplatnici moći da dobiju verziju sa dojenjem.

"Ništa nije tako moćno ni lepo kao majčinstvo. Ponosna sam na ovu naslovnu stranu i ono što ova fotografija predstavlja. Naravno da ne izgledam ovako dok dojim, ali ovde predstavljam sve žene, majke, bez obzira na to da li doje decu ili ne. Mi rađamo novi život, mi smo žene. Mi smo majke", objasnila je Nicole.