Ruska manekenka Irina Shayk je predvodila defile čarobnih, bajkovitih venčanica iz najnovije kolekcije Pronovias 2016. Nova devojka američkog glumca Bradley Coopera je pored Constance Jablonski i Blance Padille predstavila kolekciju koju je osmislio novi kreativni direktor i dizajner brenda, Hervé Moreau.

Francuski dizajner je uspeo da okupi nekoliko najačih modela današnjice da na aktuelnom Bridal Fashion Weeku koji se održava u Barseloni prezentuje svoju debitantsku kolekciju venčanica.

Pred više od 2000 zvanica (da, dobro ste pročitali!) u glam ambijentu ovalne sale muzeja Museo Nacional de Arte de Cataluña, Pronovias je demonstrirala svoju moćnu reputaciju kolekcijom raskošnih venčanica. Sam naziv kolekcije Once upon a time, odnosno Erase una vez na katalonskom, nagovestio je da je Herve inspiraciju potražio u bajkama i princezama. 

Ovoga puta su boje izostale, pa čak i one u šampanj, pesak varijanti... bela venčanica, sitan vez, šipka i raskošan šlep dominirali su u ovoj kolekciji.

Vodimo vas (bar virtualno) u bekstejdž revije najpoznatijeg i najpopularnijeg evropskog brenda venčanica, Pronovias čija je zvezda bila zanosna i zavodljiva Irina Shayk..