Već odavno nema nikakve dileme: Chiara Ferragni (The Blonde Salad) je najuticajnija i najplaćenija blogerka današnjice, + prva blogerka koja se našla na naslovnici Vogue magazina! Zato ne treba uopšte da nas čudi što se brendovi i to oni najveći utrkuju da je angažuju za modne editorijale, kampanje i ostale promo akcije. Jer, ako neko prodaje robu, to je onda definitivno šarmantna Italijanka koja već neko vreme živi u Los Anđelesu.

Poslednja fashion avantura ljupke Chiare je vezana za venčanice, odnosno brend koji spada u najpoznatije na svetu, a možda i najjači evropski bridal brend, španski Pronovias. Naime, Ferragni je nedavno proglašena za oficijalnu ambasadorku brenda.

Na nastupajućoj prezentaciji najnovije kolekcije koja će biti održana 8. maja u Barceloni, naći će se i IT cura Italije, simpatična Chiara (koju prati preko 3.4 miliona pratilaca na Instagramu) koja je za potrebe promo kampanje već snimila nekoliko fotografija, stilizovana u najnovije modele venčanica s potpisom slavnog španskog brenda iz kolekcije Atelier Pronovias 2016.