Mina Cvetković je devojka koja je obeležila Fashion Week koji je nedavno završen, i to kao najaktuelniji srpski model u svetu, u ovom trenutku (pored sweat and dear Antonine Petković)!

Mina je FW izdanje otvorila povratničkom revijom Johna Galliana za modnu kuću Maison Martin Margiela, ali je pored njegovih kreacija nosila još modele Versacea, Elie Saaba, Diora, Armania, Wanga, Prabal Gurunga, DKNY i još velikog broja najjačih dizajnera. Završila je sezonu sa preko 50 urađenih revija!

Njene uspehe ove sezone prati i editorijal u februarskom broju magazina Numero kao i glavni editorijal u martovskom izdanju ruskog Vogue izdanja, nakon čega sledi i njeno pojavljivanje na reviji Toma Forda u Los Anđelesu. 

Inače, Mina Cvetković je rodom iz Niša, a otkrili su je skauti modne agencije Model Scouting Office koji su je uputili u svetski prestižnu agenciju Women Management, zaslužnu za Mininu sjajnu karijeru. Women Management zastupa svetske supermodele poput Care Delavigne, Natashe Poly, Isabelli Fontane, Kassie Struss, a od devojaka sa naših prostora tu su pored Mine, Georgina Stojiljković i Nataša Vojnović.

Još jedna naša devojka koja osvaja svetske piste svojom lepotom, šarmom, fotogeničnošću i zavodljivošću!