Samo godinu dana nakon što su obe premijerno debitovale na Fashion weeku, Gigi Hadid i Kendall Jenner su skoro pa preuzele primat u modeling svetu, noseći veliki broj najjačih revija. Prva pariska je bila rezervisana za reviju švedskog brenda H&M koja je održana drugog dana na aktuelnom PFW izdanju. 

Devojke su sjajno iznele krpice inspirisane elementima iz vasione koji su nas podsetili na prošlogodišnju kolekciju Diora pokazavši nam još jednom da švedski brend nastavlja da prati trendove koje kroje jače i impresivnije modne kuće. Reviju je otvorila poznata pariska muzička producentkinja, Caroline de Maigret, koja je pistom prošetala u srebrnom "svemirskom" odelu, nakon čega se udobno smestila za svoj DJ pult i započela svoj zabavni set nakon kog su na pisti uzašle prve manekenke među kojima je bila i naša Antonina Petković.

I scenografija je ispratila atmosferu kolekcije pošto je izgledala nalik površini Meseca. Modeli su bili praktični i intrigantni, nalik astronautskim odelima dok se zagasita paleta pobrinula za "zemaljane" printove. Od detalja najviše pozitivnih reakcija velikog broj gostiju su izazvale duboke "Moon" čizme.

Pogledajte u galeriji kompletnu kolekciju >>>

Zvezdana postava na čelu sa Kendall Jenner je predstavila jesenju kolekciju švedskog brenda kojom su dominirali svemirski elementi...