Francuska kuća je iskoristila priliku da za vreme aktuelnog FW izdanja lansira kampanju za nove aksesoare u kojoj je uloga glavnih zvezda pripala ambasadorkama brenda: Kristen Stewart, Alice Dellal i Vanessi Paradis.

Moćan trio izgleda dosta neprepoznatljivo na crno-belim slikama (svi portreti) dok poziraju zajedno sa torbama iz prolećne kolekcije u kojoj se nalazi i nova, premijerno predstavljena torba The Girl. Kampanju je uslikao Karl Lagerfeld.   

"Torbe su oduvek bile jedan od glavnih produkta brenda, sastavni deo njegovog dnk-a. I najnovija torba prati osnovne kvalitete kojima smo težili prilikom osmišljavanja svake: praktičnost i savremenost," izjavio je Karl.

Jedna od poslednjih ambasadorki brenda, mlada glumica Kristin Stewart je uslikana sa torbom 11.12, novom verzijom klasične i legendarne 2.55 s širokim prugama koje uz pomoć posebne teksture kože izgledaju kao da su od gume. Stewart je pozirala u klasičnoj office ready crno-beloj kombinaciji. 

Za razliku od Kristin koja je zauzela pozu nalik najsavršenijoj poslovnoj ženi, francuska IT cura, Alice Dellal je pozirala sa urbanom, edgy torbicom Boy upečatljivog pačvork detalja, stilizovana u dugačku košulju nalikh haljini, od prevrnute kože...    

"Ovo je ‘fuss-free’ torba: mladalačka, urbana i moderna! Btw, torba The Boy je bila moj prvi posao u Chanelu, pa sam posebno vezan za nju jer predstavlja sam početak mog rada u francuskoj kući. Pritom je nastala inspirisana romantičnom, ljubavnom pričom koju je Coco imala sa jednim momkom koji je radio kao liftboy u jednom švajcarskom hotelu." 

Poslednja fotografija koja je najzavodljivija od svih je rezervisana za francusku filmsku divu, Vanessu Paradis koja okrenuta leđima i stilizovana u nisku perli, nosi novu torbu, The Girl: kožnu, četvrtastu torbu na rame koja izgleda kao spakovana kožna košulja. Za inspiracija je poslužila klasična jaknica od tvida, zaštitni znak kuće.