Ova prestižna manifestacija je okupila veliki broj uglednih zvanica iz sveta mode i kulture iz naše zemlje i inostranstva kao što su Jelena Đoković, Irena Mišović, Bata Spasojević, Jelena Ivanović i mnogi drugi. Specijalna gošća događaja bila je Crystal Renn, svetski poznati top model koja iza sebe ima saradnje sa eminentnim  modnim kućama.

Izložbu pod nazivom Melting Pot čini dvanaest kolaža koje su umetnici iz Norveške uradili na osnovu Reljinovih fotografija slikanih za decembarski, premium broj magazina ELLE. Centralno delo izložbe je kolaž sa likom Marine Abramovič u veličini od trideset metara.

Izložba predstavlja ELLE-ov poklon Srbiji, povodom 10 godina postojanja magazina na domaćem tržištu i biće otvorena za javnost od 26. februara do 01. marta 2015. od 12 – 20 časova, ulaz slobodan.

Dušan Reljin je sarađivao sa najvećim imenima iz mode i kulture današnjice kao što su Marina Abramobič, Adriana Lima, Karolina Kourkova, Kate Moss, Laetitia Casta. Radio je kampanje za Gucci, YSL, Victoria's secret, Nike, Paul and Joe, Sony. Crystal Renn je sarađivala sa najeminentnijim modnim kućama kao što su: Chanel, Dolce & Gabbana, Zac Posen, Jimmy Choo, Dsquared2, H&M i mnogi drugi.

Galerija Štab se nalazi na adresi Ul. Crnogorska broj 10.

Juče je u Beogradu bio upriličen događaj svetskog ranga -svečano otvaranje izložbe radova proslavljenog fotografa Dušana Reljina u organizaciji magazina ELLE. Time je i najavljen početak rada projekta kulturne odgovornosti ArtELLE, koji ima za cilj podršku i promociju umetnosti.