Francuski dizajner čije cipele se smatraju malim remek-delima za koje veliki broj trendseterki odvaja pozamašnu svotu novca ne bi li imao bar posedovao bar jedan par CL salonki ili sandala, nastavlja da nas oduševljava svojim eksperimentima iz sfere aksesoara.

Najnovija kolekcija s njegovim potpisom, pod nazivom Tribalou obuhvata zanimljivu seriju kožnih aksesoara nadahnutim afričkim plemenima i famoznim resama koje se u novoj sezoni vraćaju u dramatičnijem izdanju: deblje, duže i sirovo obrađene. 

Tribalni motivi koji poslednjih nekoliko sezona proživljavaju renesansu u rukama Louboutina izgledaju krajnje zabavno i atraktivno, ali i mladoliko tako da ne sumnjamo da će ovom kolekcijom Christian privući novu, mlađu publiku.

Nama je za oko zapala torba preslatka torbica The Passage Mini Tribalou koja u prednjem delu u vidu printa ima "lice", dok rese sa strane "glume" kosu.

Crvena boja koja se nalazila i nalazi se na đonu svake CL cipele (zaštitni znak dizajnera) ovoga puta se pojavljuje u unutrašnjosti torbi u vidu postave.

Pored klasičnih ručnih torbi, u pomenutoj kolekciji se pojavljuju i modeli ranaca koji su krajnje praktični, sportskog stila, puni džepova i pregrada, dok spolja izgledaju kao najzabavniji ranac koji ste videli s upečatljivim tribalnim motivima i to u jarkim bojama koje garantuju da ćete proći itekako zapaženo ukoliko neku kombinaciju finiširate ovakvim modelom!