Corrada, Delfina i Sole mlade su devojke koje su se upoznale preko italijanskog ELLE izdanja, a povezuje ih velika strast prema stilizovanju, istraživanju i konstantnim inovacijama, što ih je dovelo do rada sa slavnim fotografima, top dizajnerima i saradnji s prestižnim modnim kućama i časopisima.

Zbog svog dugogodišnjeg iskustva u svetu luksuza i mode, kao i zbog strasti koju gaje prema haute couture modi, odlučile su reinterpretirati ovaj bezvremenski komad, obraćajući se ženama koje veruju kako su dostojanstvo i elegancija temelj njihove estetike.

Tako je nastao brend imena Blazè, a glavna i jedina preokupacija im je kreiranje, po njima, najjednostavnijeg i najelegantnijeg komada odeće - blejzera. Dolazi u dnevnoj, večernjoj i vikend varijanti, a svaki od njih se izrađuje po narudžbi za što su zaslužni italijanski majstori najvišeg ranga u samome srcu Milana.

Za ovim blejzerima već su poludile Alexa Chung, Caroline Maigret i ostale svetske trendseterke koje ga nose u raznoraznim kombinacijama. 

Izvor: buro247.hr