Ostalo je još samo 6 dana do početka NewYork Fashion Weeka. Ne znamo za vas, ali mi smo prilično nestrpljiviii i ne možemo da dočekamo da vidimo šta su nam pripremili dizajneri za sezonu jesen/zima 2015!  

Skoro s jednakim nestrpljenjem očekujemo i onu modnu reviju koja će se od 12. do 19. februara dešavati na ulicama Njujorka i na kojoj će glavne zvezde biti Anna Dello Russo, Giovana Battaglia, Chiara Ferragni, Olivia Palermo, Caroline Issa, Kristin Bazan, Elena Permenova i ostale trendseterke koje ne preskaču nijednu od 4 glavne stanice (Njujork- London-Milano-Pariz).

Taj haos koji se stvori kada ulice okupira horda fotografa s jedno jedinom namerom da ovekoveči uber-stajliš kombinacije u režiji fashionista. U želji da ih preduhtrimo, zumirali smo koji su to dizajnerski komadi koje ćemo videti u street style report ove sezone. Došli smo do sledećih 9 komada: 

Bundice

Prošlosezonke kapute u nežnim pastelnim nijansama, smenile su bundice u animal printu, tufnama u jarkim bojama, apstraktnom printu pa ne sumnjamo da će od ogrtača dominirati upravo krzno.  

Aksesoari sa Red Valentino potpisom

U resort kolekciji sestrinske linije prestižne modne kuće Valentino nekoliko modela je izazvalo opšte oduševljenje postajući instant hit u krugovima najvećih trendseterki. Očekujte da ove detalje prvo prišetaju Anna Dello Russo i njena sunarodnica, Chiara Ferragni.

Polupatike, polučizmice 

Ovaj model koji je proslavio brend Coach, dominira već dve sezone. Idealan par za kombinovanje s bomber jaknama koje imaju krznenu postavu i kragnu, ovo je model koji je udoban, jednostavan i više nego atraktivan za kombinovanje.   

Clutch graphic torbice s apstraktnim, crazy printom 

Samo nek pokušaju neki drugi model da nose! Jer nova generacija clutch torbica je kao stvorena za street style fotografisanje. Osvežava svako izdanje i izgleda super- atraktivno!

Chanel korpe

Ok, dozvoljavmo vam samo da clutch torbice zamenite sa ludim Chanel torbama koje izgledaju kao da ste izašle iz najluksuznijeg supermarket. 

Stelline ravne cipele

Ravan đon i peta su itekako trend, ali od svih prezentovanih modela mi smo se najviše zaljubili u onaj koji je osmislila Stellla McCartney. 

Krznene kape, šubare

Bilo da je temeratura u plusu ili u debelom frozen minisu, očekujemo da veliki deo dama obuče bar jednom neku otkačenu krznenu kapu u stilu šubara. Neku poput ove s potpisom Preena.

Moschino lude kombinacije

Moschino i Jeremy Scott osmislili su najluđe autfite koje će verujemo samo najhrabrije i najsmelije da obuku. Na primer, kaputić s motivom metra. Sooo Anna Dello Russo. Naravno, tu je i Barbie look koji smo već viđali u street style izveštajima. 

Fendi torbe

Fendi monstrumi koji kao privesci krase modele raznoraznih torbi, još uvek su u trendu, s tim što im se pridružio Karlito. Zver nad zverima: maska za iPhone sa kojom će fashioniste uslikati svoje prve Instagram fotke sa #NYFW #a/w2015.

Pa da li ste spremni naši dragi Ellovci?