Kratko, kraće, najkraće...

U poslednjih nekoliko meseci kosa poznate glumice je bivala sve kraća i kraća, da bi nas svojim najnovijim izdanjem glumica prosto oduševila! Jer, Scarlett nikada nije izgledala lepše!

Naime, prelepa holivudska glumica koja se prošle godine porodila, oduševila je sve na glam dodeli nagrada 2015 G'Day USA Gala Featuring The AACTA International Awards, kada se u Los Anđelesu pojavila u uzanoj, drskoj i zabavnoj haljini brenda Preen sa atraktivnim resama, debelim prugama i efektnoj crno-belo-crvenoj paleti koja nije mogla da prođe nezapaženo!  

Da majčinstvo i te kako je uticalo na lepotu poznate glumice, videlo se ne samo po autfitu, već po novoj frizuri koja je još više privukla pažnju gostiju i fotografa!

To je uslovilo da Scarlett odluči da okrene novi list ne samo u sferi odeće, već i kompletnog imidža u koji se savršeno uklapa njena nova kraća frizura!

Kratka podignuta kosa s istanjenim, podšišanim i prilično obrijanim delovima sa strane podsetila nas je na mohawk look koji je Miley Cyrus proslavila i to najviše lebdeći na kugli u spotu za pesmu "Wrecking ball".

U svakom slučaju, ovo je undercut koji glumica izvrsno nosi! Daleko bolje od muzičke zvezde, ako nas pitate!