Kada smo u novembru objavili vest da je Kendall Jenner upravo potpisala svoj najveći beauty ugovor za Estée Lauder, nismo očekivali da će kozmetički gigant više da se fokusira na edgy, seksi look miljenice modeling sveta, već na njene mlade godine i prirodan look. Kad ono. Surprise, surprise.

Kendall Jenner i najbolja modeling "banda" u najnovijoj kampanji Marca Jacobsa.  

Jer, prva reklama koju je Kendall snimila za Lauder je više nego moćna, provokativna, seksi i smela! I definitivno će privući novu grupaciju mladih žena.

Prvi video je snimljen za Little Black Primer, novi proizvod brenda koji se preporučuje kao nadogradnja maskare. Ne želimo da zalazimo u to koliko će ovaj proizvod biti praktičan i uopšte potreban, uostalom Kendall je uspela da ukrade show i skrene nam totalno pažnju sa njega, izazovnim i samouverenim hodom koji nije demonstrirala ni na pisti!

Još jedan masivan ugovor za manekenku: Kendall Jenner je novo lice Karla Lagerfelda.

U pratnji dimanične klupske muzike, Kendall obučena u kožu i večnu crnu boju dominira video spotom dok režiser fokusira njen hod, lice i telo. Ovo je definitivno uzbudljiva, urbana i mladalačka reklama koja je uspela da nam zadrži pažnju od početka pa do kraja, nalik atraktivnom, muzičkom video spotu.