Da li se sećate patika koja je uber-slavna Isabel Marant lansirala pre 3 godine? Sa umetnutom petom? Složićete se da nijedan model patika nije uspeo da za tako kratko vreme osvoji zaluđenike za modu, koji su pomenuti model nosili 24h širom sveta!

6 najpopularnijih modela patika na svetu.

Četiri godine nakon tog planetarnog uspeha, Marant, inače dizajnerka čija obuća se prodaje u rekordnom vremenu, a prednjače modeli čizama, ove godine je odlučila da takođe plasira nov model patika, ali daleko jednostavniji i praktičniji od onog iz 2011. godine! 

Ovo su čizme u koje su se zaljubile svetske trendseterke.

Francuska dizajnerka je lansirala svoju verziju belih, plitkih, klasičnih patika u koje su se poznate trendseterke zaljubile na prvi pogled. Marantina verzija patika koje smo imali prilike najviše da vidimo na teniskim terenima, obuhvata metalik detalje kao i varijantu u animal printu, koji je čak možda i popularniji od klasičnih, belih.

7 najpopularnijih čizama Isabel Marant.

Patike su postale hit odmah nakon lansiranja. Videli smo ih na Emmi Roberts, Dakoti Johnson, Rosie Huntington-Whiteley... To je rezultiralo da se odmah rasprodaju na sajtu MatchesFashion.com, pa ih je za sada moguće još samo kupiti na sajtu Net-a-Porter.

Ono što je posebno obradovalo fanove obuće s potpisom francuske dizajnerke je vest iz njenog tima da će Isabel tokom godine lansirati još nekoliko verzija ovog modela. So be prepared!