Riccardo Tisci odavno izaziva pažnju svojom vizijom mode, izborom određenih ličnosti za Givenchy kampanje, kao i činjenicom da je među prvima pomogao i podržao ulazak Kim Kardashian u sam vrh modnog sveta!

Početkom zime oduševio nas je kada je filmsku divu Juliju Roberts angažovao za najnoviju Givenchy kampanju, fotografisujući je bez njenog prepoznatljivog osmeha, stilizovanu u klasičan, ali tako njen stil. Tek nekoliko dana nakon toga predstavio je kompletnu kampanju u kojoj su u fokusu bili modeli obučeni u bajkerskom, leather stilu. 

Upravo za ovu kampanju, duo Mert Alas i Marcus Piggott je snimio kratak reklamni video koji je danas osvanuo na sajtu portala Style.com, izazivajući masu komentara i reakcija, jer ovakav video u modnom svetu još niste videli!

Akteri su isti (sem Julije iako bi bilo zanimljivo videti i u nju u ovom "filmu"), ali su umesto poziranja više plesali jednu erotičnu igru, u kojoj smo videli kako jedna manekenka zavodi drugu, a potom i "trojku". Sve je ipak urađeno s merom, u polumraku koji je tek nagoveštavao šta se dešava. 

“Siguran sam da će ovaj video izazvati velike reakcije jer je prilično moćan, i erotičan. Noć, šuma, devojke i momci u koži. Ne treba puno da shvatite kuda priča ide. Međutim, iako vam je sve jasno, tek vidite deliće toga, što dodatno usijava atmosferu koja me najviše podseća na Alfreda Hitchcocka i Davida Lyncha."

Pa da li vas je Riccardo zaintrigirao? Nas jeste!