Prema navodima portala WWD, pevačica sa Barbadosa je već početkom nedelje posetila sedšte Pume u Nemačkoj, gde se po prvi put sastala sa timom dizajnera ovog brenda sa kojima će raditi na kreiranju i razvoju ženske kolekcije.

Riri je na svom Instagram profilu objavila ovu vest, ispod koje je napisala: "Zdravo #PUMA", javljajući se iz Nemačke, kao i sliku na kojoj je obučena u potpuno belu kombinaciju sa potpisom ovog brenda.

Muzička zvezda je potpisala višegodišnji ugovor sa kompanijom Puma, koji obuhvala i činjenicu da će Rihanna postati i ambasador brenda, nastavljajući stopama sprintera Usaina Bolta i fudbalera Maria Balotellija.

"Rihanna je prirodan izbor za nas. Potpisivanje ugovora sa Rihannom je fantastičan korak za Pumu. Njen globalni profil, njena harizma i individualnost, njena ambicija - sve je čini savršenim ambasadorom za naš brend. Mi smo oduševljeni zbog saradnje sa njom i radujemo se onome što dolazi," rekao je generalni direktor Pume Bjorn Gulden.

Nakon ove vesti, usledili su brojni komentari na netu koji aludiraju da je ovom odlukom Puma odlučila da napravi prelaz od sportskog ka lifestyle brendu. U tom cilju su početkom godine angažovali muzičarku Solange kao art direktorku, a do sada smo imali prilike da vidimo već dve kolekcije patika sa njenim imenom.