50 nijansi minimalističnog?

Možda vam se na prvi pogled čini da je nemoguće zadržati nečiju pažnju postujući neprestano na svoj Instagram profil, fotografije u kojima dominiraju tek tri boje (crna, siva i bela, iako je mahom u pitanju bela), ali Ivania Carpio dokazuje da je itekako moguće. Zapravo, da nema ništa kreativnije od beličastih nijansi, čistih linija i jednostavne kompozicije.

Ivania, neobična Holanđanka čija je i kosa svojevrstan statement komad (siva, skoro pa metalik) spada u krug najzanimljivijih blogerki koje su se pojavile u poslednjih 10 godina.

Carpio je blog Love Aesthetics pokrenula pre 6 godina (2008.) koji je relativno brzo nakon starta imao veliku armiju fanova koji su smatrali da je Ivania nešto novo, drugačije na blogsferi koja je "proizvodila" mahom kopije glavnih blogera čije su se fotografije, ali i odevne kombinacije vrtele oko high street brendova.

Minimal. Ali onaj sirov, a istovremeno sofisticiran minimalizam odlika je svih Ivanijih fotografija i odevnih kombinacija u kojima je i njena kosa jedna vrsta detalja kojom Carpio zaokružuje svaku kombinaciju.

Mi vam donosimo tek nekolicinu odabranih fotografija sa njenog Instagram profila.