Erdem, Victoria, Nicolas Ghesquiére su najveći pobednici glamurozne dodele prestižnih British Fashion Awards, koja je održane sinoć u Londonu!

Trenutno najpopularnija britanska dizajnerka, Victoria Beckam je kući odnela nagradu za Najbolji brend (zahvalivši se suprugu i deci na neizmernoj podršci i ljubavi), Nicolas je nagrađen za Najboljeg internacionalnog dizajnera, dok je kuća Erdem proglašena za najbolju u kategoriji ženske odeće.  

Kao što je najavljeno prošle nedelje, John Galliano se prvi put pojavio u javnosti nakon što je imenovan za kreativnog direktora Margiele, dodelivši nagradu Outstanding Archievement urednici američkog Vogue i njegovoj dugogodišnjoj meceni, Anni Wintour.

Dirljiv momenat je usledio kada je Poppy Delevingne, u društvu Karlie Kloss i Joan Smalls dodelila nagradu za Najbolju manekenku, svojoj mlađoj sestri, Cari Delevingne.

Glamuroznoj dodeli je prisustvovao veliki broj poznatih, i to ne samo iz sveta mode, već i druguh sfera, a veliku pažnju je privukao dolazak pevačice sa Barbadosa, Rihanne, koja se pojavila u oversized, crnom blejzeru ispod kog nije nosila ništa. 

Lista najvažnijih pobednika:

Nova nada u sferi ženske odeće: Marques Almeida

Nova nada u sferi muške odeće: Craig Green

Nova nada u sferi aksesoara: Prism

Najbolji dizajner ženske odeće: Erdem

Najbolji dizajner muške odeće: JW Anderson

Najbolji dizajner aksesoara: Anya Hindmarch

Najbolji internacionalni dizajner: Nicolas Ghesquière ( Louis Vuitton)

Najbolji dizajner red carpet toaleta: Alexander McQueen

Najbolji brend: Victoria Beckham

Najbolja manekenka: Cara Delevingne

Najbolja kampanja: Louis Vuitton

Nagrada da dostignuće u modi: Anna Wintour

Glamurozna dodela prestižnih nagrada British fashion awards (BFA) okupila je najuticajnija i najveća imena engleske modne scene..