Luksuzni britanski brend Mulberry je nakon potrage za novim kreativnim direktorom, konačno pronašao naslednika Emme Hill. Iz brenda je zvanično potvrđeno da će Emmu naslediti Johnyy Coca koji je do sada radio kao glavni dizajner aksesoara u modnoj kući Celine, i to od 2010.

"Radujem se i sa nestrpljem čekam da počnem da radim u Mulberryju, kog smatram jednim od najboljih britanskih brendova," izjavio je Coca koji će biti odgovoran za sve Mulberry kolekcije, dok će njegov rad budno pratiti izvršni direktor brenda, Godfrey Davis.  

Coca je pre angažmana u Celine, radio takođe kao dizajner aksesoara za Bailey i Louis Vuitton, a dokazao se i kao dizajner nakita. Završio je modni dizajn pri prestižnoj modnoj školi Central Saint Martins i smatra se jednim od najboljih dizajnera današnjice.

Mulberry još od jula 2013. godine traga za idealnim kreativnim direktorom, nakon što je brend napustila Emma Hill koja je tu radila dugih šest godina. U međuvremenu sve kolekcije je dizajnirao kreativni tim, koji će nastaviti da radi do 8. jula, kada je najavljen dolazak Coce.