Dolazeća revija prestižnog francuskog brenda koja će biti odražana 2. decembra u Salcburgu, i to u raskošnoj, rokoko palati iz 18. veka, Schloss Leopoldskronu, dobila je savršenu uvertiru u vidu videa koji daleko više podseća na neki romantični, kratki, kostimirani film nego na fashion video.

U snimku koji se zove Reincarnation, glavne uloge su poverene pevaču Pharrellu i omiljenoj Karlovoj curi, Cari Delevingne koju ćemo takođe gledati na pisti sledeće nedelje.  

Williams koji spada u najveće muzičke zvezde današnjice je za pomenuti video u kom je stilizovan u elegantno odelo dostojnog jednog plemića, komponovao pesmu CC the World, koju je otpevao zajedno sa Delevingne, čiji glas je više nego impresivan.

U video spotu se pojavljuje i glumica Geraldine Chaplin koja je u prethodnom filmu The Return oživela lik Coco Chanel.

U filmu Reincarnation, Geraldine se pojavljuje u sceni iz 1954. godine kada je navodno slavna dizajnerka prilikom odmora u jednom austrijskom ski centru, imala aferu sa momkom koji je radio kao liftboy.  

Naravno, liftboya glumi Pharell. Cari je pripala uloga carice Elizabeth of Austria (famozne Sissi), ali to je sve što ćemo vam otkriti…

“Nismo nameravali da ovo bude istorijska rekonstrunkcija ili nešto slično tome. Pre svega smo želeli da uradimo nešto zanimljivo, drugačije i duhovito. Kratki filmovi su savršen način komunikacije. Takođe, ne volim ništa što traje duže od dva dana jer nakon dva dana želim da radim nešto drugo. Zato mi ne pada na pamet da snimam dugometražne filmove.”