Youtube je postao sjajno mesto za otkrivanje zanimljivih i edukativnih beauty tutorijala kojih na popularnoj platformi ima preko 5 miliona!

A kada kažemo beauty, onda mislimo bukvalno na sve, od "kako da postignete savršen smokey eye efekat", preko "kako da stilizujete kosu" do "kako da naglasite usne". Tako smo nedavno uspeli da pronađemo savršen tutorial iz šezdesetih godina prošlog veka koji je naišao na sjajne reakcije.

Međutim, youtube nije samo riznica beauty tutorijala, već i modnih, koji vas savetuju kako da nosite određeni odevni komad. A ono što sve češće nosimo i što po pravilu obeleži zimu, pogotovo debeli minus, je vunena kapa, koju možete da nosite na nekoliko različitih i prilično kreativnih načina.

Ne znate nijedan, sem klasičnog?

E pa tu smo mi da vam pomognemo. Uz pomoć sajta Fashionista, pronašli smo kul tutorijal devojke pod imenom Chelsea koja ima neverovatno ljubičastu, funky kosu. Chelsea je snimila video u kojem vam pokazuje 5 načina da nosite vunenu kapu ove zime. U fokusu je kosa, ali ne boja, već frizura.

Svaki look od ponuđenih je jednostavan, lako može da se kopira u soptvenoj režiji i fantasično ide uz ležeran, messy stil koji mahom nose manekenke van piste.