U hotelu Crowne Plaza u Beogradu održan je ispraćaj Rowenta Elite Model Look pobednice Kristine Kusić na svetsko finale u Kinu. Tom prilikom kreatorka Biljna Tipsarević održala je prezentaciju novih modela kolekcije Timeless Chic, kao i modela koji je dizajnirala specijalno za pobednicu izbora Elite Model Look Srbija.

Elite Model Look izbor, koji organizuje agencija Models Inc. na čelu sa topmodelom Danijelom Dimitrovskom Amidžić i najboljim agentom na ovim prostorima Mirjanom Udovičić, je najveći izbor za topmodele na svetu. Na svetskom finalu, na kom će Srbiju predstavljati devetnaestogodišnja Kristina Kusić, učestvovaće devojke iz osamdeset zemalja sveta.

Ispraćaju pobednice na svetsko finale koje će biti održano 02. decembra u Kini, prisustvovale su brojne poznate ličnosti: italijanska ambasadorka Alma Manzo, Jelena Bačić Alimpić, čija je ćerka Dunja nosila Biljanine modele na prezentaciji, Ašok Murti, Bojana Jovanovski, Kristina Radenković, Aleksandra Gudelj, Lena Bogdanović, Aleksandra Perović i mnogi drugi…

Agencija Models Inc. – Elite Model Look već je krenula u potragu za pobednicom za 2015. godinu, pa će kasting za nova lica održati 15.11.2014. u 13h u prostorijama agencije.