Možda se nećete složiti sa nama ali iako se rimuju perfektno, nešto nam se čini da reč „Chanel“ i „bagel“ ne idu tako sjajno jedna uz drugu!  

Bar ne možemo da zamislimo Karla Lagerfelda koji je na Diet Coke i gluten free hrani kako često konzumira jednu od najomiljenijih poslastica na svetu koja se mahom jede ujutru uz kafu i čokoladni krem ili džem.

Da je svet svet hrane inspirativan za jedan luksuzan i krajnje neobičan aksesoar dokazala je umetnica Chloe Wise čiju je "đevrek" torbu na Chanel launch žurci povodom premijerenog prikazivanja reklamnog spota Gisele + Baz Luhrmann za Chanel no.5, nosila glumica i model India Meneuz.

Pogledajte poslednju Chanel RTW kolekciju za proleće/leto 2015.

Torbica ima zaštitni znak svih slavnih modela koje potpisuje prestižna francuska kuća: kaiš od lanca i famozni logo kao privezak.

Inače, premijeru spota obeležio je i jedan istorijski trenutak za Chanel.

Pogledajte najnoviju reklamnu kampanju za kultni miris Chanel no.5.

Naime, iako francuska kuća odavno već ima Instagram profil koji prati preko 1.8 miliona pratilaca, do njujorške premijere kratkog filma “You are the one that I want” brend nije postovao nijednu fotografiju. To su nadoknadili fotkama upravo sa pomenute gala večere.