Poznata australijska manekenka Gemma Ward koja nam je na nedavno završenom Fashion Weeku priredila najveći comeback iz sveta modelinga u ovoj godini, otvorivši  Pradinu reviju na MFW, očito je odlučila da svoj povratak na piste učini što upečatljivijim.

Gemma (26) koja se pre 6 godina povukla iz sveta modelinga u nameri da napravi malu pauzu i uplovi u glumačke vode, pojavljuje se u najnovijoj kampanji australijskog brenda Country Road za njihovu prolećnu kolekciju, i to u društvu svoje ćerkice Naie, koja je rođena u decembru prošle godine.  

Kampanja koju je pored fotografije ispratio i kratak video spot, je snimljena na plaži u malenom mestašcu Seal Rock na jugu Australije. Gemma je pretežno stilizovana u udobnu, jednostavnu odeću pastelnih boja i izgleda super opušteno dok se igra sa ćerkicom.

Inače, Gemmu smo poslednji put videli u kampanji za Dolce i Gabbanu pre 6 godina, pa smo samim tim oduševljeni što je plavokosa manekenka odlučila da se konačno vrati u vode u kojima najbolje “pliva”.