Kada ste Anna Dello Russo, ulice svetskih metropola su jedna velika modna predstava u kojoj vi igrate glavnu ulogu, ekcentrične, šašave i stajliš kraljice.

Urednica japanskog Voguea, jedna je od dama, koje je nemoguće neprimetiti na ulicama Njujorka, Londona, Milana i Pariza.

Žena koja iz sezone u sezonu dokazuje da uvek može više i da je više, manje dominirala je uličnim stilom i na ovosezonskom izdanju Fashion Weeka, ali ovoga puta umesto da pričamo o njenoj odeći (koja je bila ekstravagancija na kvadrat!), odlučili smo da zumiramo kolekciju torbi koje je nosila jer ovakvo “oružje” nismo videli da je bilo ko do sada “nosio”.  

Anna koja nekoliko puta prošeta po ulici gore-dole, ne bi li fotografi njen look uhvatili sa svih strana, je na većinu revija dolazila u društvu svoje drage koleginice i prijateljice, Giovanne Battaglie, a pažnju je privlačila najnovijim modnim detaljima, u vidu spektakularnih torbi.  

Kod Anne smo uočili sve bisere, počev od Chanel “supermarket” torbe koja košta 2.125 funti, preko Fendijeve Peekaboo torbe do Gucci torbe “Lady Lock” koja košta 1.980 funti.

U galeriji pogledajte defile ludih, autentčnih i urbanih torbi s potpisom najboljih dizajnera današnjice >>>

Jedna žena, a toliko torbi! Modna urednica i fashion manijak, Anna Dello Russo je svoju FW avanturu obeležila impresivnom kolekcijom torbi...