Capsule kolekcija koju je britanska manekenka Cara Delevingne uradila za DKNY konačno je ugledala svetlost dana. Prepoznatljiv sportsko-grunge stil koji oblikuje svaku kombinaciju jedne od najpoznatijih modela današnjice dominira u ovoj limitiranoj kolekciji u kojoj preovlađuje crno-bela-žuta paleta.

A modeli?

Crop topovi, kombinezoni, obične majice i naravno, vunene kape koje Cara obožava da nosi čim temperatura krene da se spušta u minus.

“Sa DKNY sam počela da radim još pre dve godine. Već tada kompletna ekipa me je ohrabrivala i motivisala da obogaćujem lični stil i razrađujem ideje koje su tek sada realizovane. Naša kreativna sinergija je ogromna i vremenom je samo rasla. Samo što smo počeli, a kolekcija je već bila gotova,” izjavila je Delevingne.    

Kolekcija će se u prodaji naći od 15. oktobra u svim prodavnicama brenda DKNY, tržnim centrima Harrods i Selfridges, kao i na sajtovima Net-a-Portera i Shopbopa.com. 

Slavni duo je uspeo da nam donese jednu urbanu kolekciju koja je prevashodno stvorena za jake karaktere koji vole da budu ono što jesu, a ne ono što drugi očekuju.