Opšte je poznata činjenica da smo svi odavno “pali” na torbe prestižne kuće Louis Vuitton koja se trudi da iz sezone u sezonu potvrdi svoju reputaciju, jedne od najboljih modnih kuća iz sfere aksesoara.

I nema veze što većinu torbi ne možemo da priuštimo, naša zaljubljenost je večna i nikada se ne dovodi u pitanje. Zar ne?

Najnovija Louis Vuitton torba je delo kreatorke modne kuće Comme des Garconsa, Rei Kawakubo, a košta “tričavih” 3.000 američkih dolara. Ono što nam je posebno privuklo pažnju je izgled torbe koja podseća ni manje ni više nego na… sir!  

Kawakubo je jedna od 6 dizajnera (Karl Lagerfeld, Marc Newson, Christian Louboutin, Cindy Sherman i Frank Gehry) koji su dobili priliku da rade za prestižnu kuću u okviru kolekcije Icons.  

I iako svaki model ima jedinstven look sa prepoznatljivim zaštitnim monogramom LV, torba s potpisom japanske dizajnerke nam se učinila najzanimljivijom podsetivši nas na komad švajcarskog sira, sve sa sitnim šupljinama.

Naime ova dupla torba ima kompaktnu, osnovnu torbu s širokim, velikim otvorima + unutrašnju koja je od mekše kože i bez rupa.