Najnovija kolekcija Alexandera Wanga za proleće/leto 2015. uspela je da oduševi publiku svojom atletskom estetikom koja je u nekim izdanjima bila prilično gramurozna i urbana.

Veliku pažnju posetilaca i modnih stručnjaka privukli su propratni aksesoari, posebno torbe, koje ne sumnjamo da će fashion elita naručiti unapred, spremna da ih prošeta tik pred novu sezonu u street style izdanju koju će obeležiti naredni, prolećni Fashion Week karavan.

Zanimljive torbe koje smo videli na reviji takođe su kao i kompletna revija inspirisane dizajnom patika, ali u bukvalnom smislu. Torbe, pogotovo kada se preklope izgledaju kao najskuplje moguće patike koje ste videli! Kada ih gledate sa stranem najviše liče na air max, odnosno donji deo patike, đon koji je samo izveden u torbu.

U narednih sedam dana, svi koji imaju u šteku oko 1.300 američkih dolara (manji modeli) i 1.400 dolara (veći) imaće priliku da putem sajta Moda Operandi, obezbede svoj model ove moderne, urbane torbe koja je već must have za narednu sezonu.