Kako se godina bliži kraju, sve smo sigurniji da je Jennifer Lawrence odlučila da nam podari manje glamuroznih izdanja, a više onih koje možemo da podvučemo pod ležernu, classy eleganciju koju Jenn jednako spektakularno nosi kao sve haute couture kreacije u kojima smo je videli tokom defilea po brojnim “crvenim tepisima”.

Da je vreme za još jedan classy look sa dozom seksepila, dokazuje najnovija kampanja koju je zanosna glumica snimila za torbe iz linije Miss Dior.

Na prvim print slikama koje prate kampanju, Jennifer pozira u savršenom  crnom odelu, držeći jedan od najnovijih modela s potpisom legendarne modne kuće, "Be Dior" torbu. Malo je reći da američka glumica izgleda sofisticirano i elegantno, sve sa zalizanom kosom pozadi i ljubičastim makeup-om, oblikući perfektan poster za francusku luksuzni brend.

Inače, svi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo njenu najnoviju glumačku ulogu u prvom delu filma Hunger Games: Mockingjay Part 1 (poznatog serijala) u kom Lawrence glumi kraj Liama Hemswortha i Julianne Moore, a koji dolazi u bioskope krajem novembra.