Sitna, energična Ruskinja pokazala je da nikada ne miruje, pa ni kada je u blaženom stanju. Zato, nikoga ne treba da čudi činjenica da je Mira i ovo izdanje Fashion Week-a ispratila od početka do kraja (sutra The end), gde je stigla da odradi i nekoliko sastanaka za sajt Büro 24/7.

Kao jedna od vodećih svetskih trendseterki, Miroslava u trudnoći nije odustala od svoje prepoznatljive estetike koju je samo prilagodila drugačijoj građi tela. Buduća mama zavirila je takođe u atelje svojih prijatelja dizajnera u kojima je šopingovala ključne komade po meri.

Na reviji Dereka Lama videli smo je odevenu u kožnoj pencil suknji u patchwork izdanju i običnoj crnoj majici, preko koje je prebacila motorističku kožnu jaknu. Kompletan look je nadogradila omiljenim modelom minimalističkih sandala koje su, sudeći po fotografijama, najudobnije potpetice koje u trudnoći preferira.

Za ostale dane, Duma je birala proverena rešenja u vidu popularnih Converse patika koje je nosila na haljine opuštenog kroja, poput letnje maksi haljine sa šarenim prugicama ili srebrno-crnog mini modela kog je obukla na reviji Jasona Wua. 

izvor: buro247.hr