Možda je Marc Jacobs mentor poznate pevačice, ali je zato otkačena Miley uspela da očara i Karla Lagerfelda koji ju je za potrebe novog editorijala magazine W fotografisao u kompletno nude pozi.

21-godišnja muzička zvezda koja teško da može da zadrži odeću na sebi ( uslikana je pre neko veče kako u toplesu đuska na žurki posle revije Alexandera Wanga, na  NewYork Fashion Weeku). Poslednji izveštaji iz medija potvrđuju da je veče provela radeći samo dve radnje: “twerking” i “making out”. Pa naravno da jeste. Pobogu, pričamo o Miley.  

Devojka koja je odavno napustila imidž dobre Hannah Montana cure je uveličala najnovije izdanje V magazina u svom omiljenom odelu: bez trunke odeće na sebi. Pevačica je pozirala nikom drugom nego Karlu Lagerfeldu, vizionaru Chanela koji u poslednje vreme sve češće provodi vreme iza objektiva slikajući poznate osobe za magazine.  

Naravno, snimanje nije moglo da prođe bez komentara Kajzera Karla:

"Tvoje telo je mlado, savršeno. Ustvari, o tebi mislim sve najbolje. Da si mlada, odgovorna i pristojna devojka koja samo voli da provocira. A ima li bolje zabave od provokacije današnje buržoazije?”

Naslovna je ipak bila “pokrivena”, odnosno na njoj smo videli Miley stilizovanu u plavi jednodelni kostim od materijala nalik frotiru. Za stajling se pobrinula francuska stilitkinja Carlyne Cerf De Dudzelle.