Video: Kate Moss u kampanji za torbu Jackie s potpisom brenda Gucci

foto: Gucci

09. 09. 2014.

Stilizovana u animal print kaput, glam Kate beži od paparaca, u kampanji za čuveni model torbe, koji je dobio ime po ikoni stila Jackie Kennedy Onassis.

Možda je Kendall Jenner nova Cara Delevingne, ali još uvek nijedna nije uspela da postane nova Kate. Bar, za sada.

Svaki put kada slavnu britansku manekenku gledamo u novoj kampanji, čini nam se kao da je po prvi put, jer samo ona ima tu neverovatnu moć transformacije, harizmu i glamur koji savršeno odgovaraju i high fashion brendovima, kao i high street modnim kućama. Zato nije čudo što je Kate istovremeno muza Topshopa i Guccia-a.

Ovoga puta Mossovu gledamo u reklamnom video spotu italijanskog brenda Gucci za njihovu torbu Jackie, u kom je odigrala savršeno ulogu koja joj nije toliko strana: stajliš dame koja pokušava da pobegne paparacijima koji je prate u hodu!

Stilizovana u aktuelne jesenje modele Gucci (iz kolekcije u koju smo se zaljubili na prvi pogled), Kate Moss nam je demonstrirala svoj seksi, žurni hod s puštenom kosom, sunčanim naočarama i različitim modelima torbe Jackie, koja se prvobitno zvala "Bouvier" da bi brend kasnije ipak promenio ime, u čast Jackie Kennedy Onassis.

Torba klasičnog, večnog dizajna je svoj glamurozni makeover dobila pre 5 godina i to od strane Fride Giannini, kreativne direktorke brenda, a smatra se jednom od najomiljenijih torbi na svetu.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin