Možda je Kendall Jenner nova Cara Delevingne, ali još uvek nijedna nije uspela da postane nova Kate. Bar, za sada.

Svaki put kada slavnu britansku manekenku gledamo u novoj kampanji, čini nam se kao da je po prvi put, jer samo ona ima tu neverovatnu moć transformacije, harizmu i glamur koji savršeno odgovaraju i high fashion brendovima, kao i high street modnim kućama. Zato nije čudo što je Kate istovremeno muza Topshopa i Guccia-a.

Ovoga puta Mossovu gledamo u reklamnom video spotu italijanskog brenda Gucci za njihovu torbu Jackie, u kom je odigrala savršeno ulogu koja joj nije toliko strana: stajliš dame koja pokušava da pobegne paparacijima koji je prate u hodu!

Stilizovana u aktuelne jesenje modele Gucci (iz kolekcije u koju smo se zaljubili na prvi pogled), Kate Moss nam je demonstrirala svoj seksi, žurni hod s puštenom kosom, sunčanim naočarama i različitim modelima torbe Jackie, koja se prvobitno zvala "Bouvier" da bi brend kasnije ipak promenio ime, u čast Jackie Kennedy Onassis.

Torba klasičnog, večnog dizajna je svoj glamurozni makeover dobila pre 5 godina i to od strane Fride Giannini, kreativne direktorke brenda, a smatra se jednom od najomiljenijih torbi na svetu.