Još od venčanja Kate Middleton i princa William nije se podiglo toliko prašine oko jedne haljine i jednog para koji je stao pred matičara.

Najzanimljivija tema, kao što obično biva, je haljina, a sada smo dobili priliku da vidimo skicu, kao i da čujemo šta Atelier Versace ima da kaže na tu temu. Jer, da ne bi bilo neke zabune, ubrzo po objavljivanju fotografija sa venčanja, stiglo je i zvanično saopštenje brenda.

Kao što već pretpostavljate, Donatella je uživala dizajnirajući lično haljinu za dugo-očekivanu razmenu zaveta Jolie-Pitt para.

„Versace ima čast da objavi da je 23. avgusta, Angelina Jolie odlučila da ponese zadivljujuću Atelier Versace kreaciju, koju je dizajnirala Donatella Versace, posebno za priliku glumičinog venčanja sa Brad Pittom“, piše u saopštenju.

U saopštenju je otkriveno i da su Angelinina deca imala daleko veću ulogu u ceremoniji, nego što se pisalo, te da nisu „samo“ bila zadužena za cveće, burme i pratnju do oltara, već su direktno učestvovala u procesu kreiranja haljine.

„[Jolie] je bila savršena u beloj toaleti od svile i satena, sa suženjem u predelu struka i dugačkim zadnjim delom protkanim crtežima njene dece, čije su reprodukcije takođe krasile i svileni veo. Ovu predivnu kreaciju, dopunila je parom belih Versace cipela, izrađenih od svile i satena“