Ako niste znali, Victoria Beckham je odlučila da ukupno 600 odevnih komada pokloni sajtu The Outnet sa ciljem da se kompletan prihod od prodaje donira humanitarnom fondu Mothers2mothers koji zapošljava, vodi brigu i edukuje majke koje imaju virus HIV.

Prodaja je počela juče, što je u startu izazvalo mali bum na internet, jer složićete se, lepo je posedovati bar neki komad bivše Spajsice, koja važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu i u svom garderoberu ima krpice high fashion brendova, poput modela s potpisom Rolanda Moureta, Chanela, Alexandera McQueena i drugih.

“Moram da priznam da me je prikupljanje modela zabavilo, jer sam se podsetila dragih uspomena koje sam stekla noseći mahom svaki komad. Veliki broj modela je unikat, dizajniran specijalno za mene.”

Evo kojih šest kreacija tipujemo da će izazvati pravi boom na internet, odnosno da će se oko njih neke dame upasti u virutelnu tuču.

1# Dolce & Gabbana bela korset-haljina s tankim bretelama i sitnim kristalima koju je Viktorija nosila na dodeli MTV video nagrada, 2003. godine.

2# Neon žuta haljina s potpisom Roberta Cavallija koju je Victoria nosila na žurki koja je napravljena povodom Svetskog prvenstva u fudbalu, 2006. godine.

3# Satensko ljubičasto odelo koje je Beckhamova nosila 2006. godine u noćnom izlasku sa Davidom.

4# Uzana narandžasta haljina s potpisom Rolanda Moureta koju je Victoria nosila na rođendanskoj proslavi Simona Fullera.

5# Siva vunena haljina s potpisom Antonia Berardija, koju je Beckhamova nosila na lansiranju parfema Victoria Beckham parfema, 2008. godine.

6# Uzana siva haljina, zlatnog kockastog veza s potpisom Rolanda Moureta (shvatili smo da Vic ima puno modela ovog kreatora) koju je kreatorka nosila na reviji Chanela pre 7 godina u paru sa oversize naočarama, uzanim džemperom i kompaktnom torbom oslikava u kompletu stil Beckhamove.