Ako ste mislili da skoknete do Londona drugog decembra, evo šta biste, na primer, mogli da uradite: pokušate da ulovite vojvotkinju Ketrin, natrčite negde na sestre Delevingne, a onda zauzmete prvi red na reviji Victoria’s Secret-a. Ok ne mora prvi red, niste baš toliki snob. Ako vas mami ova ideja, za ulaznicu na glamuroznu reviju biće vam potrebno čitavo malo bogatstvo.

Naime, po prvi put u svojoj istoriji (11 godina od prve revije), ekstravagantni Victoria’s Secret šou će biti održan u Londonu, a karte su pre neki dan puštene u prodaju. Modni spektakl na kojem već tradicionalno šetaju najlepši „anđeli“, među kojima je i najplaćenija manekenka na svetu, Gisele, ima verovatno i najskuplje ulaznice na svetu.

Pogledajte kako je bilo na poslednjem šou.

Britanski list The Telegraph je preneo neverovatnu vest da će karte za pomenuti događaj koštati 20.000 dolara!!!  

Ukoliko poželite kao sav normalan svet da odete na after party, i to će vas dodatno koštati (oko tri hiljade dolara). Ko god ima ovoliko para (ludosti) da odvoji za ovaj glamurozan događaj imaće priliku da šopinguje specijalan paket koji uključuje i smeštaj u hotelu i obezbeđenu vožnju do šoua.   

Pogledajte koji anđeo ima najbolju formu i telo.