Leto (negde je bilo i još uvek traje leto, ako niste znali) po običaju donese žegu, veliku vlagu, temperature + 35 kada verujemo da svakoj ženi bar jednom kroz glavu prođe “kako bih skinula ovaj brus sada!”. Priznajte da biste nekad najradije prošetali goli kada upekne u podne?!

Ali, nažalost, taj dress code nam je omogućen jedino na nudističkoj plaži. U gradu, a pogotovo kada se uputimo u kancelariju, ne preostaje nam ništa drugo nego da ipak, eh, odaberemo omiljenu haljinicu, kratku majicu, plisiranu suknju i... brus. Oops, mala ispravka. Sve navedeno je obavezno, osim brusa! Ako je suditi prema poslednjim trendovima sa ulica modnih metropola: Brushalter više nije u modi!

Oslobodite se “okova”. Be free. Dobro, nećemo da se zalećemo. Nije da smo u sedamdesetim prošlog veka, ali evidentno je da nije više toliko IN da nosite brus.

To smo shvatili zumirajući autfite sa ulica Njujorka, Milana, Londona, Pariza. Najnoviji ulični trend uključuje da svilene bluze otkopčate, lagane kombinezone obučete… u globalu sve što obučete da nosite bez brusa. Bez bilo čega ispod. I nek se vide bradavice. Hm, da li je ovo revolucija "bradavica" nakon #freethenipple akcija Care, Rihanne, ćerke Brusa Willisa

Prirodan, normcore look je u modi, i to je ok. Samo imamo jedno pitanje: šta je sa damama koje nose npr 85 c? Znamo da bi muškarci podržali ovaj trend u svakom slučaju, ali možda je to ponekad ipak nepraktično.

Uostalom, kakvo je vaše mišljenje? Hoćete li ići bez brusa?