Ovog proleća kada je Angelina Jolie promovisala svoj poslednji film “Maleficent”, pažnju svih pasioniranih zaljubljenika u modu je privukao par personalizovanih, specijalnih cipela koje je za Angie uradio Christian Louboutin.

Očito svestan činjenice da su mnogi videvši ovaj model cipela na holivudskoj zvezdi poželeli da poseduju svoj par, slavni dizajner je odlučio da uskoro plasira pomenuti model na tržište i omogući svima da imaju svoj model.

Zapravo, Christian je putem Instagrama objavio da su se on i Angie dosetili sjajne ideje da osmisle par Malangeli, crvene cipele koje će podsećati na model koji je inače bio inspirisan glumičinom ulogom u Disney filmu.  

“Angie je vrlo moćna osoba koja ima snažan karakter a pritom je krajnje vitka i drži do fizičke spremnosti pa se radujem što ćemo zajedno sarađivati na ovom projektu.”

Model će biti izrađen u luksuznom pariskom ateljeu Louboutina i imaće nalik originalu “zakržljanu” petu, nalik “zgužvanoj platformi.

Pored crvene, u prodaji će se naći i model u crnoj boji, a moćiće da se naruči od 20. oktobra i to preko Christianovih butika koji se nalaze u Njujorku, Londonu, Hong Kongu i  Parizu. Priho od prodaje će ići na račun humanitarnog fonda SOS Children's Villages, koji prikuplja novac za siročad i napuštenu decu.